Thor Magne

bilde
Svarprosent100 %
Responstidrundt 1 time
Rating
Medlem sidenOktober 2015

E-post Førerkort Telefonnummer

er verifisert

Jeg er en bil intressert fyr som har flere biler. Kan derfor leie ut en av dem. Jeg har også henger med tipp (og ekstra høye karmer om ønskelig) og barnestoler av alle typer tilgjengelig.

Anmeldelser

bilde

Vi leide Thor Magnes bil til en påsketur til Geilo. Perfekt bil for turen. Bruker veldig lite drivstoff, trengte bare å fylle tanken en gang. Thor Magne er også en veldig hyggelig fyr som svarte kjapt på meldinger. Anbefales!

Anders - Apr 2018
bilde

Veldig bra bil, og meget god håndtering av Thor Magne.

Roger - Feb 2018
bilde

Enkelt, raskt og greit med Thor Magne. Bilen er komfortabelt og økonomisk på langkjøring +++

Denis - Jan 2018
bilde

Hyggelig og service innstilt person. Kommer til å leie flerre ganger fra han i framtiden

Zafer - Jan 2018
bilde

Best experience so far!!!! Car is new and very good!! Thor is very professional and quick in communication. I would gladly recommend Thor!!!!

Nikola - Dec 2017
bilde

Veldig hyggelig og blid kar.

Tove-Randi - Nov 2017
bilde

En hyggelig man, veldig godt å kommunisere med. Begge ham og bilen får topp karakterer fra meg. Kan sterkt anbefale å leie bilen fra Thor. Tusen hjertelig takk for hjelpen.

Kristín - Nov 2017
bilde

Flott bil, raskt svar. Thor er veldig hyggelig man.

Vladimir - Nov 2017
bilde

Veldig hyggelig å leie bilen av Thor. Raske tilbakemeldinger og enkel å kommunisere med. Hadde behov for å forlenge leieperioden på kort varsel og Thor var veldig fleksibel. Bilen er veldig bra. Leier gjerne bilen igjen.

Susana F - Oct 2017
bilde

Alt var som avtalt, og Thor viste god fleksibilitet. Har ingenting å utsette på hverken utleier eller bilen. Trengte en stor bil å ta opp 2.2 tonn båt, denne var perfekt med 4wd og lavserie. Tommel opp! Fredrik Johansen.

Fredrik Ekeberg - Oct 2015