Lei en bil
med noen få klikk

Lås opp biler med mobilen 24/7 og kjør!

Skriv inn et sted: hjemmeadresse, togstasjon, flyplass, T-banestasjon ...
Henting
Henting
Levering
Levering

Privat bilutleie

forsikret av if
4.6
4.6/5 from 100k ratings in app stores
mobile app
Oppdag den nye måten
å leie en bil på

Velg blant tusenvis av biler fra private og profesjonelle utleiere tilgjengelig nær deg.

illustration
Priser per time eller dag

Leieforholdet vil være forsikret av If Skadeforsikring. Du kan også legge til en ekstra sjåfør uten ekstra kostnad.

icon
Ingen ventetid

Book en bil nær deg med noen få klikk, selv i siste liten. Ingen kø. Ingen papirarbeid.

Lås opp bilen med appen

Vår sikre Getaround Connect-teknologi lar deg gjøre inspeksjonen av bilen i appen. Bilen åpner seg. Nøklene ligger i bilen. Kjør avsted!

Se hvordan det fungerer
location-us

Vil du leie en bil i USA?

Bytt til USA-sidene våre

Eier du bil? Sett den i arbeid!

Tjen opptil kr 8 000 i måneden ved å dele bilen din med Getaround Connect.

Slik fungerer bilutleie med Getaround (ex-Nabobil)

Getaround forbedrer mobiliteten i byene med bildeling.

En delt bil på Getaround betyr 5 til 8 mindre biler på veien. Få tilgang til våre utleietjenester i Norge og Europa, med bare noen få klikk.

Velg en tilgjengelig bil

Bruk de forskjellige filtrene for å velge en bil. Du kan velge mellom flere kategorier: Varebil, bybil, familiebil, SUV, minibuss, osv. Du kan sammenligne bildene av bilene og pris for den valgte leieperioden.

Registrer profilen din

For å leie bil for første gang må du registrere en profil. Etter dette vil det være mulig å reservere en bil.

Reserver bilen

Klikk på bilen du ønsker å booke. Detaljer om leieforholdet vil vises (vurderinger av utleier, bilens kvalitet og komfortnivå). Du får vite om bilen har Getaround Connect (nøkkelfri utleie) og kunne se hvor bilen befinner seg på kartet. Klikk på "book" -knappen.

Returner bilen

Prisen for leiebil på Getaround inkluderer 200 km per dag. Valgfrie kilometerpakker er også tilgjengelig. Når leieforholdet er over returnerer du bilen til samme sted, med samme drivstoffnivå.

Hvorfor leie bil med Getaround?

Getaround har mer enn 60 000 biler til utleie i Norge og Europa. Leieforholdet inkluderer kaskoforsikring. Getaround har også bilutleie for dine forretningsreiser. Vår online løsning for bilutleie sparer deg tid.

Få opptil 30 prosent lavere priser enn hos tradisjonelle bilutleiefirmaer

Sammenlign tilbud. Med Getaround kan du redusere leiebilbudsjettet. Varebil for flytting, komfortbil, prestisjekjøretøy, det å booke og leie en bil er økonomisk. Leieprisene er i gjennomsnitt 30 prosent lavere enn hos tradisjonelle bilutleiefirmaer.

Dra nytte av kaskoforsikring

Bilutleie er en svært trygg tjeneste. Getaround garanterer kaskoforsikring fra det øyeblikket du henter bilen, uten økning i prisen. Vi tilbyr veihjelp for bilen i tilfelle det skulle oppstå et havari under leieforholdet, 24/7.

Dra nytte av de mange tilgjengelige bilene

Du har tilgang på over 8000 biler tilgjengelig for bilutleie. I Norge venter leiebilene på deg på forskjellige steder: flyplass, sentrum, togstasjoner. Bilene som er tilgjengelige for utleie hos Getaround er av høy kvalitet.

Å klare seg uten firmabil

Leie av bil og varebil for forretningsreiser er et praktisk og kostnadseffektivt alternativ. Reservering av en bil skjer øyeblikkelig. Du unngår å vente på utleiebyrået. Avbestilling av reservasjonen er gratis 48 timer før leieforholdet starter.

Bruk en innovativ app for å leie bil

Getaround tilbyr en innovativ tjeneste for bilutleie. Vår app lar deg leie bil når og hvor som helst i Norge. Bilen åpnes med smarttelefonen din. Takket være appen kan du booke, leie og returnere bilen enda raskere.

Lei ut bilen din på Getaround

Du kan leie ut bilen din på Getaround. Du kan tjene opptil 10 000 kr per måned ved å leie ut bilen din (bybil).

Prisene vil variere avhengig av flere ting, blant annet hvor i Norge du leier ut bilen din. Du kan også bli medlem av Getarounds profesjonelle utleiere og administrere en flåte av biler på plattformen.