Eirik

bilde
Svarprosent100 %
Responstidrundt 1 time
Rating
Medlem sidenOktober 2016

Google Førerkort E-post Facebook Telefonnummer BankID

er verifisert

Trygg sjåfør vant med biler i varierte størrelser. Vokst opp med traktorkjøring på gård. Førerkort siden to dager etter fylt 18. Ved flere andledninger har jeg leid og kjørt bil uten problemer i utlandet, venstrekjøring inkludert. Har hatt to tilfeller i Norge der jeg har sklidd om vinteren, så jeg har stor respekt for glatt føre. Ingen fartsbøter.

Anmeldelser

bilde

Takk for strålende leieforhold. Behjelpelig og enkel overlevering og levering. Leier gjerne av Eirik igjen :)

Andre - Jul 2019
bilde

Jeg anbefaler, veldig glad!!!

Michal Piotr - Jul 2019
bilde

Eirik var punktlig, ordentlig og lett og kommunisere med. Han har vært litt uheldig og fått noen skraper på bilen (som ser ut til å være pga noen busker) men var veldig ydmyk og tok ansvar for det. Jeg kan anbefale han som utleier da bilen ellers har blitt behandlet meget pent.

Veronica Andersen - Jun 2018
bilde

Eirik er en pålitelig og punktlig person. Leier gjerne ut bilen til Eirik igjen. Bilen kom tilbake ren og pen, full tank og ikke en skramme.

Espen - Feb 2018
bilde

Allt gick fantastiskt smidigt med Eirik! Trevlig och lugn kille. Väldigt flexibel med tider och höll allt som avtalat! Kan verkligen anbefalla Eirik! 👌👌👌

tobias - Jan 2018
bilde

Eirik er min favorittkunde - tenk å finne sin favorittkunde på aller første leiebilutlån! Eirik kan du stille klokka etter, og så sympatisk, ryddig og omgjengelig person - TERNINGKAST 6! Leier gjerne igjen og igjen til Eirik.

Ellen C - Dec 2017
bilde

Erik er en hyggelig og ordentlig fyr som man kan stole på. Han er en leietager som jeg kan anbefale i alle sammenhenger.

Andre - Jun 2017
bilde

Når jeg blir gammel skal jeg sette meg foran peisen sammen med barnebarna mine. Jeg skal tenne pipen min og fortelle dem om Eirik. Forretninger med denne mannen er en glede! Jeg anbefaler denne person!

Dawid - Oct 2016