Morten Anstorp

bilde
Svarprosent100 %
Responstid15 minutter
Rating
Medlem sidenDesember 2019

Telefonnummer BankID Google E-post

er verifisert

Jeg bruker stort sett bilen for å reise til hytta. Ellers står bilen mye ubrukt og det er derfor flott om noen andre også kan ha glede av den.

Anmeldelser

bilde

Vi valgte å ikke leie bilen da Hemsedal alpinanlegg ble stengt mars 2020, men Morten har vært super i hele prosessen fra start til slutt! Han svarer kjapt på meldinger og han fikk endret fra 5-seter til 7-seter for oss kjapt uten ekstra kostnad. Vi kommer til å leie bilen til Morten når vi kan dra på fjellet igjen :)

Marianne - Mar 2020
bilde

Kanonbil, rommer 5 voksne lett. Morten var lett å få tak i og veldig behjelpelig! Takk for lånet!

Snorre Andre Blindheim - Mar 2020
bilde

Det var en fin opplevelse å leie av Morten. Ny til slike fine hybrid- og automatbiler som jeg er var han så grei og hjalp meg i gang. Svarer kjapt på meldinger. Bilen var veldig god å kjøre både i by og fjell. Lett å hente og levere. Leier gjerne av Morten igjen!

May Tone - Feb 2020
bilde

Meget bra kommunikasjon og topp gjennomført leieforhold.

Sigurd - Jan 2020
bilde

Helt bra og behagelig bil. Hadde denne appen favoritt systemet, skulle jeg sette denne bilen i mitt favoritt.

Goitom Sium - Jan 2020
bilde

God bil og service! 😊

Deshaka A - Jan 2020
bilde

I really enjoyed getting to rent this car for the day, Morten is really fast to respond and the car was perfect for me. I appreciate how seamless and easy the whole process was :)

Eric - Dec 2019
bilde

Very good and flexible rental. Morten was helpful and available for questions all the time. Strongly recommend to rent from him.

Kjersti - Dec 2019