Hva skjer videre?

Vi har byttet navn og fått ny app. Konseptet er fortsatt det samme.

Gå til Getaround

Nabobil har nå blitt Getaround! Din bruker og alle bilene har blitt flyttet til Getaround. Du kan logge inn på Getaround med samme brukernavn og passord som på nabobil.no. Så fort du aksepterer de nye vilkårene er det bare å booke biler som før! Du trenger ikke å registrere deg på nytt.

Din profil har blitt flyttet til Getaround, alt du trenger å gjøre er å akseptere våre nye vilkår så kan du ta den i bruk. Du trenger ikke å gjøre noe med din nabobil-bruker den vil etterhvert bli deaktivert og informasjonen vil bli slettet i tråd med gjeldende regler og lover.

Du vil finne alle kvitteringer for tidligere leieforhold på nabobil.no via din Nabobil bruker.

Prissystemet på Getaround er litt annerledes enn det var på Nabobil.no, men det er fortsatt utleier som bestemmer prisen når de registrerer bilen sin. Du finner mer informasjon på Getaround.

Alle kommende leieforhold på Nabobil må gjennomføres ved bruk av Nabobil sin app (eller nettside). Om du allerede har reservert en bil på Nabobil.no vil leieforholdet ditt gjennomføres som vanlig. Nye leieforhold og større forlengelser må gjennomføres på Getaround.

Din bruker har blitt flyttet til Getaround. Du trenger ikke å gjøre noen endringer ved din profil på nabobil.no. Etter en periode vil den bli deaktivert og slettet.

Din bruker har blitt flyttet til Getaround. Du trenger ikke å gjøre noen endringer ved din profil på nabobil.no. Etter en periode vil den bli deaktivert og slettet.

Leieforhold som allerede er booket og betalt for på nabobil.no vil ikke påvirkes av overgangen til getaround.no. De skal gjennomføres som vanlig på nabobil.no. Leietakere som har booket din bil vil måtte bruke Nabobil appen (App Store, Google Play) eller nettsiden for å gjennomføre leieforholdet.

Din bil kan ikke lenger bookes på nabobil.no, så husk å logge inn på Getaround for å godkjenne de nye vilkåren, slik at du kan fortsette med å leie ut bilen din.

Prisene vil endre seg litt fra nabobil.no til getaround.no da vil skal ta i bruk et annet prissettingssystem. Du finner mer informasjon om dette på Getaround.

Alle leieforhold i Norge vil fortsatt være forsikret av If forsikring.

Din Nabobil Uten Nøkkel-avtale vil fortsette som før, men prisen nedjusteres til 190 kroner/mnd. Tjenesten vil hete Getaround Connect og alle biler vil kunne bookes umiddelbart (instant).

Har du utestående registrering av bompenger tilknyttet en reservasjon gjort på nabobil.no må du logge deg inn på nabobil og laste opp oversikten over passeringer. Passeringer tilknyttet fremtidige leieforhold på Getaround vil bli håndtert ved å logge deg inn på Getaround.

Brukere fra hele Norden kan allerede booke biler på Nabobil.no. Nå vil folk fra hele verden kunne booke bilen din når de kommer på besøk.

Nabobilteamet i Oslo vil fortsatt levere den samme, gode kundeservicen som vi har levert fra dag én.

Nabobil er nå Getaround

Vi går fra å være landsledende til verdensledende innen bildeling